Logo-200
  • Veilig betalen met iDEAL
  • Gratis verzending vanaf €50,00
  • Gratis ruilen en retourneren binnen NL
  • Bespaar tot 70% op aanbiedingen
  • 14 dagen bedenktijd

 

Contact

BioPharMedioil BV
T.+31(0)85-0605447
E. www.info@medicaloil.nl 

Bank: NL17 SNSB 0947 9620 34
BTW-nummer: NL.857476403.B01
Kamer van Koophandel: 68509405

Algemene voorwaarden

HHC olie gebruiken?

HHC olie is een vorm van wietolie die hexahydrocannabinol (HHC) bevat, een semisynthetische cannabinoïde die wordt geproduceerd in een laboratorium op basis van natuurlijke cannabinoïden of cannabisextracten. HHC olie wordt soms gebruikt als een legaal alternatief voor THC olie, omdat HHC vergelijkbare effecten zou hebben op de cannabinoïdereceptoren in het menselijk lichaam, zoals ontspanning, pijnbestrijding en euforie, maar zonder het high gevoel dat THC veroorzaakt13. HHC olie is echter nog relatief nieuw op de markt en er is weinig wetenschappelijk onderzoek naar gedaan, dus de werking, veiligheid en legaliteit ervan zijn nog niet goed vastgesteld.

HHC-olie werd oorspronkelijk geïntroduceerd als alternatief voor THC-olie ofwel wietolie, een olie met sterk medicinale eigenschappen.

HHC olie wordt soms gebruikt als een legaal alternatief voor THC olie, omdat HHC vergelijkbare effecten zou hebben op de cannabinoïdereceptoren in het menselijk lichaam, zoals ontspanning, pijnbestrijding en euforie, maar zonder het high gevoel dat THC veroorzaakt. HHC olie is echter nog niet zoveel zolang op de markt en er is weinig wetenschappelijk onderzoek naar gedaan. dus de werking, veiligheid en legaliteit ervan zijn nog niet goed vastgesteld.

BioPharMedicaloil is een bedrijf dat HHC olie produceert en verkoopt in Nederland. Zij beweren dat hun HHC olie een rustgevend gevoel van algemene ontspanning geeft, samen met verschillende voordelen om de algehele gezondheid te verbeteren2. Zij bieden HHC olie aan in de vorm van druppels of vape cartridges, met een concentratie van 5% HHC2. Zij stellen ook dat hun HHC olie veilig kan worden geproduceerd in een goed uitgerust laboratorium en dat zij voldoen aan alle wettelijke eisen2.

Meer informatie:

1. wietolie.nl 2. preventief-zorggroep.nl 3.budgetoliegebruiken.nl

 

Medicaloil-Magazine-220319.1520-MO - Mike Oostland

De stichtingen Keuringsraad Openlijke Aanprijzing Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten heeft  gedragsregels publieksreclame voor zelfzorggeneesmiddelen, medische (zelfzorg)hulpmiddelen en gezondheidsproducten. Helaas mogen wij vanwege de EU claimverordening (nog)  niet volledig uitleggen waarvoor CBD producten gebruikt kunnen worden.