Logo-200
  • Veilig betalen met iDEAL
  • Gratis verzending vanaf €50,00
  • Gratis ruilen en retourneren binnen NL
  • Bespaar tot 70% op aanbiedingen
  • 14 dagen bedenktijd

 

Contact

BioPharMedioil BV
T.+31(0)85-0605447
E. www.info@medicaloil.nl 

Bank: NL17 SNSB 0947 9620 34
BTW-nummer: NL.857476403.B01
Kamer van Koophandel: 68509405

Algemene voorwaarden

Cannabisolie werkt goed tegen kanker. Dochter Olivia Newton-John zegt er iets interessants over.

De dochter van Olivia Newton-John, Chloe Lattanzi, zei in een post op Instagram dat haar moeder cannabisolie gaat gebruiken in de strijd tegen borstkanker. Ze heeft er het volste vertrouwen in dat haar moeder geneest. “Ik wil jullie allemaal bedanken voor de liefde en steun,” schreef Chloe op Instagram. “Met mijn moeder en beste vriendin gaat het goed komen. "En ik weet dat, omdat ze cannabisolie gaat gebruiken in combinatie met moderne medicijnen om deze ziekte te verslaan,” vervolgde ze.

Remmende werking
Lattanzi beweert dat er veel wetenschappelijke literatuur is over de remmende werking van cannabisolie op de groei van kankercellen. Bij Olivia Newton-John werd opnieuw borstkanker vastgesteld, maakte ze via Facebook bekend. De 68-jarige zangeres had al een tijd last van rugpijn.

Uitgezaaid
Na onderzoek werd kanker vastgesteld die bovendien is uitgezaaid naar het heiligbeen. Ze heeft al haar concerten in de VS en Canada afgeblazen. In 1992 werd ook al borstkanker bij Newton-John geconstateerd. Na een chemotherapie en borstamputatie kwam ze er weer bovenop. Sindsdien besteedt de zangeres een groot deel van haar tijd aan allerlei stichtingen tegen borstkanker en richtte ze haar eigen Wellness- en onderzoekscentrum op.

Medicaloil-magazine- Mike Oostland 260717-RL
 © Copyright (c) NineForNews.nl

 

 

De stichtingen Keuringsraad Openlijke Aanprijzing Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten heeft  gedragsregels publieksreclame voor zelfzorggeneesmiddelen, medische (zelfzorg)hulpmiddelen en gezondheidsproducten. Helaas mogen wij vanwege de EU claimverordening (nog)  niet volledig uitleggen waarvoor CBD producten gebruikt kunnen worden.