Logo-200
  • Veilig betalen met iDEAL
  • Gratis verzending vanaf €50,00
  • Gratis ruilen en retourneren binnen NL
  • Bespaar tot 70% op aanbiedingen
  • 14 dagen bedenktijd

 

Contact

BioPharMedioil BV
T.+31(0)85-0605447
E. www.info@medicaloil.nl 

Bank: NL17 SNSB 0947 9620 34
BTW-nummer: NL.857476403.B01
Kamer van Koophandel: 68509405

Algemene voorwaarden

De waarheid over CBD-olie

Mijn verhaal over CBD-druppels.
Ik ben vrouw van 66 jaar en heb 3 volwassen kinderen. Anderhalf jaar geleden werd mijn huid geel. Ik had niets in de gaten, behalve dat ik het enorm koud had en vermoeider was dan normaal. Tot iemand me erop wees. Ik bleek een chronische ontstoken lever te hebben. Ik moest naar een maag-darm-leverarts en kreeg Prednison-achtige medicijnen en ook nog medicijnen om de bijwerkingen van de Prednison tegen te gaan.

Via via hoorde ik over de CBD-druppels en om heel eerlijk te zijn, waren mijn eerste gedachten hierover negatief. Ik kom uit een generatie waarin mij is geleerd dat hennep/cannabis drugs zijn en slecht is. Toen ik mij ging verdiepen in cannabis en meer achtergrondinformatie had was ik bereid de druppels te proberen. Ik ben toen direct begonnen met de CBD- druppels en eigenlijk voelde ik me vanaf de eerste dag gewoon erg goed.

Toen de aandoening aan mijn lever werd ontdekt kreeg ik 2 maanden later te horen dat ik baarmoederkanker had. Mijn wereld stortte in. Ik had er nooit bij stil gestaan dat ik die enge ziekte waar dan ook in mijn lijf zou krijgen en nu was het mij toch overkomen! Mijn baarmoeder moest z.s.m. verwijderd worden. Ik had ruim 20 jaar een dusdanige bloeddruk dat een operatie niet direct zou kunnen plaats vinden. Maar ik gebruikte al bijna 2 maanden de CBD-druppels en mijn bloeddruk was voor het eerst sinds 20 jaar binnen een redelijke marge. Hierdoor kon ik vrij snel na alle onderzoeken geopereerd worden om de kanker te verwijderen. Na de operatie kreeg ik het fantastische nieuws dat ik geen chemo of bestraling hoefde te ondergaan! De kanker was helemaal verwijderd. Mijn herstel kon beginnen. Ik moest elke maand op controle komen bij de maag-darm-leverarts en bij de gynaecoloog en ondertussen bleef ik trouw de CBD-druppels 4 x per dag innemen.

Bij vrijwel iedere controle was mijn maag-darm-leverarts zeer verrast en ik eigenlijk ook, want ik kreeg steeds te horen dat ik minder medicijnen moest innemen. Mijn maag-darm-leverarts vond het een groot raadsel. Begin april ’15 kreeg ik de uitslag binnen van mijn laatste bloedonderzoek en opnieuw moest ik weer minder medicijnen innemen. Ik zit nu echt op een minimum hoeveelheid Prednison en de medicijnen tegen de bijwerkingen van de Prednison hoef ik al helemaal niet meer te gebruiken! Ik ben zo blij! De kanker is helemaal weg, met mijn lever gaat het uitstekend en mijn bloeddruk is in jaren niet zo goed geweest. Ik heb mijn arts tot op de dag van vandaag niet verteld dat ik dagelijks de CBD- druppels (2,5%) neem.

Ik heb tussen neus en lippen door wel eens iets laten vallen. Maar ik merk dat mijn arts er niet voor open staat. Mijn omgeving, de personen die er voor open staan, vertel ik het wel. In mijn kennissenkring zijn meer mensen de CBD-druppels gaan gebruiken en de reacties zijn verrassend goed. Ik ben echt enorm blij met de tip die ik anderhalf jaar geleden kreeg en zal de rest van mijn leven de druppels blijven gebruiken! O, ja en mijn angst dat CBD drugs zou zijn, of dat ik high of verslaafd zou worden was echt nergens voor nodig.

Niets van dat al, heb ik ooit ervaren met de CBD-druppels, integendeel want ik voel mij super! Sinds kort bestel ik de CBD-druppels bij Preventief Zorggroep Nederland (PZN) en dat bevalt me prima!

Astrid uit Rotterdam.

Voor meer informatie over CBD-producten kunt u het servicenummer bellen van BioPhar Lifestyle NV/Preventief Zorggroep Nederland. +31(0)85-7920167

Zelfzorgmagazine: 010116/Roel Leemberg-61047-PZN 

 

De stichtingen Keuringsraad Openlijke Aanprijzing Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten heeft  gedragsregels publieksreclame voor zelfzorggeneesmiddelen, medische (zelfzorg)hulpmiddelen en gezondheidsproducten. Helaas mogen wij vanwege de EU claimverordening (nog)  niet volledig uitleggen waarvoor CBD producten gebruikt kunnen worden.