Logo-200
  • Veilig betalen met iDEAL
  • Gratis verzending vanaf €50,00
  • Gratis ruilen en retourneren binnen NL
  • Bespaar tot 70% op aanbiedingen
  • 14 dagen bedenktijd

 

Contact

BioPharMedioil BV
T.+31(0)85-0605447
E. www.info@medicaloil.nl 

Bank: NL17 SNSB 0947 9620 34
BTW-nummer: NL.857476403.B01
Kamer van Koophandel: 68509405

Algemene voorwaarden

CBN bij angst en stress

Op een gegeven moment ervaren de meeste mensen wat stress in hun leven, als reactie op verschillende situaties die hen uit hun comfortzone duwen. Milde en korte tijd stress staat bekend als “positieve stress. Het probleem doet zich voor wanneer stressvolle situaties langere periode duren en stressniveaus niet klein zijn. Zulke toestanden kunnen gevaarlijk zijn en ook tot angst leiden. Het is essentieel om te weten hoe je met stress moet omgaan en het onder controle te hebben wanneer er nog tijd is:

Bij het ontwerpen van onze producten letten we er altijd op dat we de ingrediënten zorgvuldig kiezen. We richten ons op de eigenschappen van elk afzonderlijk ingrediënt en hun synergie wanneer ze met elkaar worden gecombineerd. Het benijdenswaardige effect wordt bereikt wanneer de juiste ingrediënten in de juiste verhouding worden gebruikt

Ga naar: https://preventief-zorggroep.nl/product/cbg-cbd-cannaxtra-12/
Toets de kortingscode Probeernu en profiteer van 25% korting

 

Medicaloil-Magazine-220319.1520-MO - Mike Oostland

De stichtingen Keuringsraad Openlijke Aanprijzing Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten heeft  gedragsregels publieksreclame voor zelfzorggeneesmiddelen, medische (zelfzorg)hulpmiddelen en gezondheidsproducten. Helaas mogen wij vanwege de EU claimverordening (nog)  niet volledig uitleggen waarvoor CBD producten gebruikt kunnen worden.