Logo-200
  • Veilig betalen met iDEAL
  • Gratis verzending vanaf €50,00
  • Gratis ruilen en retourneren binnen NL
  • Bespaar tot 70% op aanbiedingen
  • 14 dagen bedenktijd

 

Contact

BioPharMedioil BV
T.+31(0)85-0605447
E. www.info@medicaloil.nl 

Bank: NL17 SNSB 0947 9620 34
BTW-nummer: NL.857476403.B01
Kamer van Koophandel: 68509405

Algemene voorwaarden

AustrianHarvest hennepthee is super gezond en zit boordevol vitaminen, voedingsstoffen en anti-oxidanten.

Van cannabis kan je alles maken
Hennep is een woord voor cannabisplanten die industriële doeleinden dienen. Van cannabis kan je namelijk van alles maken: touw, jute, veevoer, isolatiemateriaal, medicijnen en ga zo maar door. De cannabisplant heeft honderden mogelijke toepassingen. In het noorden van het land groeit daarom ongeveer 6.000 hectare aan hennep. Boeren gebruiken hennep met name als goedkoop alternatief voor geïmporteerd veevoer.

Net als bij nederwiet speelt THC een belangrijke rol bij henneprassen. Maar boeren willen -in tegenstelling tot wietkwekers- juist geen THC in hun planten. Omdat de rassen van boeren zo weinig psychoactieve stoffen bevatten, maakt de overheid geen probleem van hun henneppercelen.

Chronische pijn, nervositeit en slapeloosheid
Een van de grootste redenen dat mensen AustrianHarvest hennepthee drinken is ten eerste om de heerlijke frisse smaak en ten tweede om pijnstillende eigenschappen. Echte hennepthee staat bekend vanwege de geneeskrachtige eigenschappen en is actief bij behandeling van chronische pijn, angst, nervositeit en slapeloosheid. Veel anti-depressiva's zijn helaas gevaarlijk en werking ervan is vaag. AustrianHarvest Hennepthee zou deze medicijnen misschien kunnen vervangen.

Het duurt ongeveer 1,5 uur voor u het effect ervan merkt, maar om de cannabinoïde-opname te verhogen is het aan te bevelen de thee op een lege maag te drinken. Een hapje eten erna is wel aan te raden gezien hennep thee erg potent kan zijn.

Cannabis sterke neuroprotectieve-eigenschappen
Diverse onderzoeken laten namelijk zien dat cannabis sterke neuroprotectieve-eigenschappen heeft. Het speelt daarmee een grote rol in het reguleren van emoties en gedrag. Deze effecten zijn voor een groot deel toe te kennen aan verschillende componenten in de wietplant. De anti-oxidante eigenschappen van cannabis zorgen ervoor dat cellen gerepareerd kunnen worden en het mogelijk je DNA beschermd tegen schade. De ontstekingsremmende effecten van wiet helpen dan weer bij het tegengaan van zwelling in het brein. Ontstekingen in de hersenen zijn de grootste oorzaak van depressies en angstgevoelens. Door de ontsteking te verminderen krijgt het brein de kans om zichzelf te helen en schade van stress te repareren.

Reguleren van emoties en gedrag
Depressie is een van de meest voorkomende mentale aandoeningen. Wereldwijd hebben er zo’n 350 miljoen mensen last van.  Diverse onderzoeken laten namelijk zien dat cannabis sterke neuroprotectieve-eigenschappen heeft. Het speelt daarmee een grote rol in het reguleren van emoties en gedrag. Deze effecten zijn voor een groot deel toe te kennen aan verschillende componenten in de wietplant.

De anti-oxidante eigenschappen van cannabis zorgen ervoor dat cellen gerepareerd worden en je DNA beschermd wordt tegen schade. De ontstekingsremmende effecten van wiet helpen dan weer bij het tegengaan van zwelling in het brein. Ontstekingen in de hersenen zijn de grootste oorzaak van depressies en angstgevoelens. Door de ontsteking te verminderen krijgt het brein de kans om zichzelf te helen en schade van stress te repareren.

Gezonde positieve invloed op de longen
Veel mensen zijn van mening dat cannabis een negatieve invloed heeft op de longen, maar dat is tegenstrijdig. Cannabis heeft juist een positieve invloed op de longen en zorgt voor schone en gezonde longen. Onderzoekers van de Harvard Universiteit bewezen dat THC tumorgroei in de longen met 50% kan verminderen. De meest bekende werkzame stof uit wiet zorgde er ook voor dat de kanker niet kon uitzaaien. Wietthee houdt je longen dus schoon.

Lichtwegverwijdering
In tegenstelling tot tabak zorgt wiet voor luchtwegverwijding bij inhalatie. Cannabis vermindert dus de weerstand in je luchtwegen waardoor er meer lucht doorheen komt. Hiermee wordt wietthee een goed alternatief voor mensen die niet willen roken of vaporizen i.v.m. bijvoorbeeld longziektes als COPD,  een verzamelnaam voor chronische bronchitis en emfyseem. Bij chronische bronchitis zijn de luchtwegen vernauwd door een ontsteking. Bij emfyseem zijn de longen beschadigd. Roken is vaak de belangrijkste oorzaak van deze beschadiging.

Verstopte bloedvaten, hartaanvallen en hartziekten
Voor een gezond hart is het belangrijk om goed te eten en regelmatig te bewegen, dat weten we allemaal. Maar ook cannabis kan voordelen hebben voor je hart. Volgens een in Pharmacological Research gepubliceerde studie verlagen cannabinoïden de bloeddruk en verbeteren ze bloedcirculatie in menselijk weefsel. De werkzame stoffen in wiet openen de aderen door ze te ontspannen en verwijden. Dit is belangrijk, omdat nauwe en verstopte bloedvaten hartaanvallen en hartziekten kunnen veroorzaken.

Geestverruimende ontspannende werking
Het nuttigen van marihuana zorgt voor een geestverruimende en ontspannende werking. Verantwoordelijk hiervoor is de stof cannabinoïde. Er bestaan heel erg veel varianten van deze stof, maar de meest bekende zijn THC, CBN en CBD. Als de marihuana ingenomen wordt, in wat voor vorm dan ook, dan zijn het deze stoffen die invloed uitoefenen op de hersenen, de organen, de ingewanden en het zenuwstelsel. Dit proces zorgt niet alleen voor de mentale reactie van het lichaam, maar ook voor de medicinale werking op het lichaam.

Medicaloil-magazine-Mike Oostland-251117-MO

THEE & GEZONDHEID: Van hennepthee wordt je niet stoned en hennepthee drinken is bovenal heel gezond: goed voor jou!

 

De stichtingen Keuringsraad Openlijke Aanprijzing Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten heeft gedragsregels publieksreclame voor zelfzorggeneesmiddelen, medische (zelfzorg)hulpmiddelen en gezondheidsproducten. Helaas mogen wij vanwege de EU claimverordening (nog) niet volledig uitleggen waarvoor CBD producten gebruikt kunnen worden.